Legendás stresszkezelő állatok és megfigyelésük

November 3.-án a győri Mathias Corvinus Collegium Középiskolás programjában tartottunk rapid workshopot. A foglalkozáson 11 diák vett részt a környék középiskoláiból. A csapatból három mentor, Áron, Matyi és Beni vezette a foglalkozást. Ezúttal egy új témát dobtunk be, a gyerekeknek valamilyen stresszkezelő startupot kellett kitalálniuk.

Mindkét csapat a nyugalom szigetét szerette volna megteremteni, eltérő módokon:

PET – Pihenés, Ellazulás, Tanulás

A PET csapata a közösségi tereket szerette volna újragondolni:

Nyugodtan, stresszmentesen tanulni vágyó középiskolásoknak és egyetemistáknak szerettek volna létrahozni egy olyan közösségi teret, ahol különböző állatmenhelyek lakói segítik az oda járókat a relaxálásban.

Chilling Room

A Chilling Room egy olyan kezdeményezés, ahol kicsit lelassíthatunk, kicsit magunkba szállhatunk különféle zenei alásfestéssel és teával, kávéval. A szobákban növényekkel lennének elszeparálva a betérő vendégek. Extra szolgáltatásként kérhető egy animátor, aki egy öleléssel is szebbé teheti a vendég napját. Ezt az úgynevezett nyugiszobát az edzőtermek mellett megtalálhatóak lesznek, ahol az edzés végén nyújtás közben is igénybe vehető a relaxáló szolgáltatás.

A program -számunkra rendhagyó módon- délután 4-kor kezdődött, a délutáni fáradtság jelei minkét csapaton erőteljesen mutatkoztak. A ChillingRoom csapata talán egy hajszálnyival fáradtabb lehetett, mivel a pitchek során a zsűri bizalmát a PET csapata nyerte el.

Reméljük mindkét csapat jól érezte magát, és találkozunk még velük.

Kapcsolat